Wie ben ik...

 

Graag stel ik me aan je voor; Ik ben Fokelina Sijtsma-Hogenhuis, ben 46 jaar en woonachtig in Stiens. Van huis uit kreeg ik altijd al mee dat het belangrijk is om goed te eten, ‘want daar houd je het het langst mee vol’. Naarmate de jaren verstreken en ons gezinnetje zich uitbreidde, voed ik ook mijn kinderen met deze levenswijze op. Hierdoor merk ik dat ze genoeg weerstand hebben; ze zijn weinig ziek of verkouden en dat geldt voor ons als ouders precies hetzelfde!

 

Sinds januari 2015 ben ik werkzaam als ambulante gewichtsconsulent. Ik kom bij je thuis en dit ervaart men over het algemeen als een pre. Je hoeft er de deur niet voor uit. Omdat ik aangesloten ben bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), volg ik regelmatig bij- en nascholingen om mijn kennis meer te verbreden, zodat ik je ook steeds beter bij kan staan op weg naar een gezond en evenwichtig gewicht.

 

Als lid van de BGN moet ik aan strikte eisen voldoen, zoals:

• In het bezit zijn van een geldig diploma

• Werken volgens de Richtlijnen Goede Voeding

• Ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel

• Geen verkoop van afslank producten/ maaltijdvervangers

• Dien ik te werken volgens de BGN handboeken

• Volg ik jaarlijks bij- en nascholingen

 

Sinds maart 2017 bied ik de dienst Powerwalken aan als Zession Powerwalk trainster, omdat voeding en beweging nu eenmaal goed samen gaan.

 

Meer informatie of een afspraak maken? Bel of mail Fokelina 06 - 25 14 44 55 of info@lifestyle-4-you.nl