Veranderen van levensstijl

 

Alleen gewicht verliezen is niet zo moeilijk. Een verandering van levensstijl, de manier waarop je eet en beweegt, moeten blijvend zijn om ook op lange termijn een gezond gewicht te behouden. Op gewicht blijven, is het moeilijkst. Daar is meer voor nodig dan een dieet alleen. Daarvoor moet je bewust je huidige eetgewoonten onder de loep nemen, maar ook je bewegingspatroon. Daarmee wordt niet alleen sporten bedoeld, maar bewegen in het algemeen. Als je weet waar je op zou kunnen letten, kunt je stap voor stap proberen je levensstijl aan te passen.

 

Iemand met overgewicht heeft meer kans op suikerziekte, een hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten of bijvoorbeeld een te hoog cholesterol. Een gewichtsverlies van 5 tot 10% levert al heel veel winst op. Niet alleen levert dit een gezondheidsvoordeel op. Je voelt je langzamerhand ook fitter en energieker.

 

Lyfestyle4You staat voor puur en ècht eten, dat wil zeggen; geen pakjes en zakjes. Eten dat je heel gemakkelijk zelf kunt bereiden en dat dan ook nog eens heel lekker smaakt. Genieten van de smaak van pure, onbewerkte producten. Vandaar dat wij sinds kort aangesloten zijn bij Puur Gezond, die ook deze zelfde visie heeft. Wil je hier mee van weten, kun je kijken op www.puurgezond.nl.

 

Meer informatie of een afspraak maken? Bel of mail Fokelina 06 - 25 14 44 55 of info@lifestyle-4-you.nl